Landskonference 2009

Kognitiv rehabilitering – et helhedssyn

Neuropædagogisk landskonference tirsdag d. 21. april 2009 kl. 9-16
med Kit Malia.
09.00   Ankomst, registrering og kaffe
09.45   Velkomst
10.00   Introduktion til dagens program v/Kit Malia “Education”
11.00   Pause
11.30   “Process Training”
12.30   Frokost
13.30   “Strategy Training”
14.50   Pause
15.00   “Functional Activities Training”
16.00   Afslutning
16.15   Generalforsamling – DaNS’ 9. ordinære generalforsamling. Kun for medlemmer

Om Kit Malia
Vi har igen i år været så heldige at engagere en of de internationale pionerer inden for hjerneskaderehabiliteringen til at forelæse pa Neuropædagogisk Landskonference.

Neuropsykolog og speciallærer Kit Malia har gennem mere end to årtier arbejdet som ‘kognitiv rehabiliteringsterapeut’ på et of de største centre for hjerneskaderehabilitering i UK: The Defense Medical Rehabilitation Centre Headley Court, et center for voksne med erhvervede neurologiske skader.

Han er certificeret ‘kognitiv rehabiliteringsterapeut’ med en forskningsgrad fra SCR, Society for Cognitive Rehabilitation, USA, hvor han også sidder i bestyrelsen som formand for det internationale arbejde.

Kit Malia har udgivet en række bøger med praktiske anvisninger til hjerne-skaderehabiliteringen. Han er hovedforfatter pi serien Brainwave-R, en omfattende samling of opgaver til udvikling of kognitive strategier og teknikker i hjerneskaderehabiliteringen. Han er desuden medforfatter pa The Brain Injury Workbook.

Kit Malia har sideløbende beskæftiget sig teoretisk med området Han har offentliggjort videnskabelige afhandlinger om kognitiv og psykosocial rehabilitering og stået for udarbejdelse of kliniske standarder for rehabilitering of mennesker med kognitive skader.

Kit Malia er en hyppig oplægsholder og underviser på internationale konferencer og workshopper, og som sådan også kendt of danske medarbejdere inden for hjerneskaderehabiliteringen. Han har udviklet et særskilt program med nyt indhold til DaNS’ Neuropædagogiske Landskonference i år.

Link: www.braintreetraining.co.uk og http://www.cognitive-rehab.org.uk/

Der er lukket for kommentarer.